За нас

Little Princess TUTU Boutique е създадена през 2012 година като малко домашно ателие със собствена Фейсбук страница. За кратко време ние успяхме да спечелим сърцата на много малки и големи принцеси, което спомогна и за бързото ни популяризиране в модните среди у нас. Не след дълго се сдобихме с комфортно ателие, в което посрещаме с усмивка своите клиенти и обръщаме подобаващо внимание на всеки от тях.  
Марката ни- Little Princess TUTU Boutique се налага на модния пазар заради качествените и ефектни материали, с които работим както и с богатата ни колекция авторски дизайни изработени по индивидуална поръчка. Кройките и материите на моделите ни са съобразени с възрастовата категория, за която са предназначени. Друга отличителна черта на нашите рокли е специфичната им обработка с мека подплата от 100% памук.
Little Princess TUTU Boutique е сред малкото марки предлагащи бутикова мода за новородени принцеси, съчетаваща облекла и аксесоари за всеки сезон. 
Колекцията за Принцеси предлага богат избор на оригинални авторски модели с ефектна визия. Всеки модел може да бъде допълнен от ефектен аксесоар в същия стил - ръчно изработени диадеми, чантички и др. 
Тук ще намерите и много модели подходящи за шаферки, причастия, кръщенета и други специални поводи. За незабравимият ден на кръщенето сме подготвили и колекция ръчно изработени аксесоари с възможност за персонални надписи и цветово оформление по ваш вкус.
Колекциите ни за момчета включват стилни предложения елегантни и спортно- елегантни модели предоставящи възможност за различни комбинации. 
Нещо различно и много забавно са артистичните костюми за деца! Вдъхновени от безкрайният талант на децата ни, ние решихме да създаваме и такива модели, с които нашите малки приятели наистина да се слеят с приказния герой, чиято роля играят. Тези облекла са подходящи за празници и тържества в детските градини, за малки театрални групи, за тематични партита и др. весели поводи.

Нашата мисия е всяка малка госпожица да се почувства като принцеса изпод пластовете тюл и дантела, а всяка наша рокля да е нечия сбъдната мечта. Индивидуалният подход към клиентите ни и качествените материали, с които марката работи гарантират комфорт и лекота при носене. 
От какво са направени мечтите ли, от тюл, дантела и много любов!